ADATVÉDELMI IRÁNYELV ÉS TÁJÉKOZTATÓ

1. MILYEN ISMERETEK BIRTOKÁBA JUTHAT, HA ELOLVASSA EZT AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELV TÁJÉKOZTATÓT?



Az innováció és a kialakítás együtt adják a vásárlóinknak azokat az élményeket, amelyeket igazán szeretnek: hogy rákészüljenek, és meg is haladják vágyaikat és elvárásaikat. Védjegyünk a minőség és a kiválóság. De leginkább az, hogy törődünk ügyfeleinkkel.

Minden ügyfelünknek, aki ellátogat Honlapunkra, vagy igénybe veszi szolgáltatásainkat nagy tiszteletben tartjuk adatait és magánszféráját. Ez az Adatvédelmi Irányelv és Útmutató azt magyarázza el, hogy hogyan kezeljük azokat a személyes adatokat, amelyek a Honlapunkon keresztül, vagy egyes szolgáltatásaink igénybevétele, továbbá rendezvényeink és promócióink keretében kerülhetnek hozzánk, és tájékoztatást nyújt ügyfeleinknek az adataik védelméhez kapcsolódó jogokról.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az olvasnivaló sok. Hogy megkönnyítsük az eligazodást egy strukturált, többszintű megközelítési módot kínálunk. Egy bizonyos témakör megismeréséhez kérjük, klikkeljen a kékkel megjelenő címekre. Az adott témakörön belül olvasva további információhoz juthat a “Többet szeretnék tudni” dobozra kattintva.

Abban is a segítségére leszünk, hogy mikor érhető el új információ az Adatvédelmi Irányelvekkel kapcsolatban. Jelezzük, hogy az Adatvédelmi Irányelvet mikor frissítettük utoljára, hogy kellő időt rászánva tudja elolvasni, ha utolsó, a Honlapunkon tett látogatást követően megváltoztak volna. A jelen Adatvédelmi Irányelv 2018 május 9-én lépett hatályba és jelenleg Ön az annak frissítésekkel kiegészült, hatályos verzióját olvassa.



2. ADATVÉDELEM – MIVEL KELL TISZTÁBAN LENNIE, AMIKOR HONLAPUNKAT OLVASSA



1. KIK VAGYUNK, ÉS MELY OLDALAKAT FEDI LE A JELEN ADATVÉDELMI IRÁNYELV?



KIK VAGYUNK: a Hyundai cégre, amely jelen Adatvédelmi Irányelv tekintetében az Auto Palace Buda Kft. (1186 Budapest, Cziffra György utca 15.), a magyarországi Hyundai-vállalatcsoport tagjaira a következők szerint hivatkozunk adatvédelmi irányelvünkben, “mi”, “miénk” vagy “nekünk”.

Mire terjed ki az Adtavédelmi Irányelv: Adatvédelmi Irányelvünk a Hyundai-vállalatcsoport egyes adatgyűjtéseire és a jóváhagyott (magyarországi) weblapokra terjed ki, melyek felsorolását a mellékletben találja. A jelen Adtavédelmi Irányelv kiterjed továbbá a Hyundai-csoport által nyújtott Jaguar - Land Rover (továbbiakban: JLR) szerviz szolgáltatásokra, valamint általa folytatott Opel személy- és haszongépjárművek értékesítésével kapcsolatos adatkezelésekre. Az átláthatóság érdekében tájékoztatjuk), hogy amennyiben olyan weboldalra látogat, amely nem esik jelen Adatvédelmi Irányelv hatálya alá, azokat más Hyundai márkát felhasználó vállalkozások kezelhetik, illetve a nevünkben eljáró harmadik fél. Ebben az esetben arra ösztönözzük, hogy a meglátogatott weboldal alján található Adatvédelmi Irányelv linkréje kattintva tájékozódjon az adott oldal adatvédelmi irányelveiről.

A Hyundai márkakereskedéssel és szervizzel kapcsolatos kérdések: http://hyundaipalace.hu/buda/kapcsolat

A Jaguar Land Rover szervizzel kapcsolatos kérdések: http://form.autopalacebuda.hu/?formCode=jlr-contact

2. MILYEN ADATOKAT ÉS INFORMÁCIÓT GYŰJTÜNK HONLAPUNKON, SZOLGÁLTATÁSAINK SORÁN ÉS MELY INFORMÁCIÓT FOGADUNK KÜLSŐ FORRÁSBÓL?



Weboldalaink elsősorban információs oldalak, amelyek segíteni hivatottak autóink, termékeink és szolgáltatásaink jobb megismerését. Emellett számos olyan honlap-funkció van, amely az Ön által megadott adatokat gyűjt, amikor azt kéri, hogy informáljuk, levelezési vagy értesítési listára, eseményekre iratkozik fel, terméket vásárol, szolgáltatást foglal le, vagy azt igényel.

A honlapunkról történő adatgyűjtés fő módszerei:

  • Amikor honlapunkat meglátogatja, használja, vagy azon kommunikál, például amikor igénybe vesz egy online elérhető szolgáltatást, tudakolózik egy eseménnyel kapcsolatban, vagy tájékoztatást kér.
  • Amikor személyre szabott webes felületre lép be, és arra használja weboldalunkat, hogy elköteleződjön, személyre szabott emlékeztetőt kérjen, gépjárművéről információt kér, és/ vagy jármű-javítási szolgáltatást vagy olyan információt igényel, amellyel kapcsolatban további értesítés szükséges.
  • Amikor információt tölt fel, vagy interakcióba lép bármely AUTO PALACE karrier-felülettel.
  • Amikor kapcsolatba lép velünk (a honlapjainkon megadott felületeken), vagy levelezést folytat, időpontot egyeztet velünk.
  • Amikor hírlevélre iratkozik fel, vagy adja hozzájárulását hírlevél kézbesítéséhez.


Adatot és információt más forrásokból is nyerhetünk. Például:

  • Autóval kapcsolatos adatok független, harmadik féltől: ha Önnek Hyundai vagy JLR, a gépjárművel összefüggésbe hozható információ (értve ez alatt a rendszámot is) megfelelő módon megosztható a kiskereskedőink, szervizhálózatunk, importőreink, hitelügyintézőink, hitelintézeti szolgálataink hálózata körében, és felhasználhatók minden olyan személyre szabott webes felület információval történő ellátására, amelynek használatához a hozzájárulását adta. A megosztott információ mibenléte olyan tényezőkön múlik, mint például mely kereskedőtől vásárolta az autóját, vagy milyen szolgáltatásokat igényelt tőlünk, míg autótulajdonos volt.
  • Harmadik féltől származó támogatási szolgáltatások: Honlap szolgáltatásaink megfelelő működése érdekében, és azért, hogy megfelelő nyilvántartásokat vezethessünk, és kellő támogatást nyújtsunk folyamatban lévő lekérdezésekhez, Önről vagy a weboldalon kifejtett tevékenységéről adatot gyűjthetünk vállalatcsoportunk cégeitől vagy szolgáltatást nyújtó harmadik féltől (pl. a honlapon kezdeményezett fizetések jóváhagyása, weboldal-rendelések nyomon követése, honlap karbantartásának támogatása). Beszállítóinkról további információt talál a 4. pontban (“Kivel osztunk meg információt”).
  • Eszközadatok: honlapunk automatikusan gyűjt eszközinformációt annak érdekében, hogy a honlapon tapasztaltak a lehető legoptimálisabbak legyenek (például, hogy honlapunk automatikusan adaptálódik a képernyőmérethez). Ezek az adatok a weblap-elemzéseinket (analitikát) is támogatják. Az automatizált adatgyűjtésről és a sütikről (cookiekról) további tájékoztatást kaphat a Cookies Irányelvekről szóló linken.
  • Marketing adatok: megadott kontaktjának részleteit, vásárlási preferenciáit, és más információt megoszthatnak velünk kiskereskedőink, és más harmadik felek, ha és amennyiben megfelelő értesítés előzi meg, és mindez összhangban áll az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályokkal. Természetesen joga van úgy rendelkezni, hogy adatait ne használják fel kereskedelmi célokra. Kérjük, tájékozódjon bővebben az Önt megillető adatvédelemmel kapcsolatos jogokról a 7. pontban (“Adatvédelemmel kapcsolatos jogok”).
  • Adatok nyilvános forrásai: Használhatunk nyilvános adatforrásokat, például abból a célból, hogy webhelyünk működőképességét erősítsük (pl.: autentikációs vagy csalás elleni ellenőrzések támogatására), illetve abból a célból, hogy a rendelkezésünkre álló információ helyességét ellenőrizzük. Például időközönként ellenőrizhetjük DVLA-val, hogy a jármű tulajdonosának adatai megfelelőek-e.
  • Promóciós és rendezvény adatok: amikor nyilvános bemutatók, kiállítások, nyeremény- vagy promóciós játékok során Ön személyes adatait részvételi szándéka, tájékoztatás, ajánlatkérés, vagy hírlevélküldés érdekében megadja.


TÖBBET SZERETNÉK TUDNI A HYUNDAI ÁLTAL KÖZVETLENÜL FOGADOTT INFORMÁCIÓRÓL

Információt fogadunk akkor, amikor Ön a weblapot használja például, amikor adatokat ad meg egy online nyomtatványban vagy adatbekérő felületre a honlapon, továbbá amikor Ön szolgáltatásaink igénybevétele, vagy promóciós céllal ad meg személyes adatot. Adat kerülhet hozzánk más online felületeken is, például, amikor kommentet fűz egy közösségi média oldalunkon megjelent tartalomhoz. Ezek olyan adatok lesznek, melyek Ön számára láthatóak, lehet az Ön neve, foglalkozása, elérhetősége (pl.: email-cím, levelezési cím, telefonszám), bankkártya adatok, fizetéseinek részletei, vezetői engedélyének adatai, a gépjárműve adatai, és általános információ, amelyekkel kapcsolatban Ön döntött úgy, hogy megosztja velünk, úgy mint a Hyundai-szolgáltatásokkal és árukkal, JLR gépkocsikkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatok.



3. HOGYAN HASZNÁLJUK SZEMÉLYES ADATAIT?



Személyes adatait abból a célból használjuk fel, hogy jól tudjuk kezelni és meg tudjunk felelni a hozzánk érkező szolgáltatási és információs igényeknek, kéréseknek, illetve, hogy a járművek és a weboldal megértését, valamint termékeink és szolgáltatásaink elérését még hatékonyabbá tegyük. A feldolgozásról, és a releváns jogi szabályozásról a “Többet szeretnék tudni” dobozban tájékozódhat.

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI ...

Személyes adatainak fő felhasználási módja és az ezt megalapozó jogszabályi rendelkezések:

Tevékenység: Alkalmazandó jogalap


A weboldal használatának fenntartása és támogatása

Amennyiben Ön egy, az általános szerződési feltételek hatálya alá tartozó szolgáltatást vesz igénybe (például új-vagy használt gépjárművet vásárol, szerviz- vagy karosszéria javítási szolgáltatásokat vesz igénybe, kárügyintézést végzünk, teszt- vagy bérautó igényét elégítjük ki, nyereményjátékban vesz részt, vagy egyéb a weboldal által felkínált szolgáltatással él), cégünk vagy az erre szerződött harmadik fél számos módon továbbíthat adatokat abból a célból, hogy a weboldal szolgáltatásait támogassák. Ez a következő tevékenységeket jelentheti: személyazonosság igazolása, csalások kiszűrése, hitelesítés ellenőrzése, szolgáltatásnyújtás, nyereményjátékok adminisztrációja, versenyek, tagsági ajánlatok, kérdőívek és promóciós ajánlatok, fizetési módok, gyűjtési tevékenységek, vásárlói támogatás és segítségnyújtás, illetve ügyfélszolgálati kommunikáció. Ugyancsak fejleszthetjük szolgáltatásainkat azáltal, hogy a felhasználói élményeket belső folyamataink megerősítésére használjuk, melyekkel összefüggésben, ha adatkezelés szükséges, arról előzetes és részletes tájékoztatást nyújtunk (például tudomására hozzuk, ha azügyfélszolgálati telefonszámainkon hozzánk érkező hívásokat rögzítjük, hogy azokat mely okból és célból, milyen módon és időtartamban kívánjuk hozzájárulása alapján megtenni).
Szerződés
Igazolható érdek a weboldal működtetéséhez

Ha személyes adat megadása szükséges a szerződés megkötéséhez, azonosítjuk Önt, ez esetben az adatok megadása kötelező. Az adatok meg nem adása arra vezethet, hogy a kért szolgáltatást nem tudja igénybe venni.


Ügyfélkérelmek kezelése

Adatokat dolgozunk fel abból a célból, hogy a weboldalon keresztül vagy a weboldalon feltett kérését (p.l.: ajánlatkérés, prospektust kér, feliratkozik hírlevélre, adatot tölt ki az online adatmezőn) kezelni tudjuk. A személyesített böngészési tapasztalat és élmény biztosítása érdekében is adatot dolgozunk fel.
Igazolható (jogos) érdek a weboldal működésében


Weboldal élmények erősítése

Ahol az internetes adatmezőket előre kitöltjük az online élmény fokozása és egyszerűsítése érdekében.
Jogos érdek áll fenn weboldal élményeinek növelése, egyszerűsítése és egyszerűsítése érdekében.


Belső kutatások és fejlesztés

Belső kutatás, fejlesztés, elemzés és jelentések készítése érdekében, például, hogy figyelemmel kísérjük járműve teljesítményét, előre következtessünk teljesítményekre vagy trendekre, új funkciókat vagy szolgáltatásokat fejlesszünk ki, illetve hogy megfelelhessünk a felmerülő szabályozási követelményeknek.
Jogos érdek áll fenn a teljesítmény értékelése és javítása terén, a folyamatok nyomonkövetése és új termékek kifejlesztése terén.


Marketingtevékenység

Hozzájárulását fogjuk kérni ahhoz, hogy elektronikus úton (például e-mail, szöveges üzenet, chat) üzleti marketingkommunikációt folytathassunk, és hogy ezeket az adatait elektronikus marketingkommunikáció céljából megoszthassuk független harmadik felekből álló hálózatunkkal, amennyiben ehhez hozzájárulását és Ügyészség, Közlekedési Felügyelet) vagy bármely hatóság, nyomozati szerv, illetve nemzetbiztonsági szolgálatok).

Hozzájárulás szükséges




Szolgáltatások kommunikációja

Amennyiben sürgősen kell tájékoztatnunk Önt biztonsági érdekből, vagy termékvisszahívás miatti értesítés céljából
Létfontosságú érdek
Jogi kötelezettség teljesítése.

4. KIVEL OSZTJUK MEG SZEMÉLYES ADATAIT?



Személyes adatait megoszthatjuk a következőkkel:

  • Olyan harmadik felekkel, akiknek azokat kezelniük kell annak érdekében, hogy mi az Ön rendelkezésére tudjuk bocsátani azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyeket igényelt, amelyekre feliratkozott, vagy amelyeket kért. Például pénzügyi vagy hitelszolgáltatások kiajánlása, biztosítások, kárügyintézés, marketing és reklámtevékenységet támogató szolgáltatások, optimalizált weboldal szolgáltatások.
  • Kiskereskedői hálózatunk, hivatalos szervizhálózatunk, és kapcsolódó importőrhálózatunk tagjaival (a továbbiakban együttesesen: kiskereskedői hálózatunk), abból a célból, hogy az Ön áruk, szolgáltatások iránti igényét kielégíthessük, illetve hogy kiskereskedelmi hálózatunk tagjainak tevékenységét értékelhessük vagy továbbfejleszthessük, képezhessük őket abból a célból, hogy képesek legyenek javítani a szolgáltatásaik minőségét.
  • A Hyundai vállalatcsoport tagjainak, a jelen Adatvédelmi Irányelvben foglaltak szerint.
  • Harmadik feleknek, amennyiben üzletet (üzleti érdekeltséget), vagy eszközöket adunk el, vagy vásárolunk, vagy egyébként a szolgáltatásnyújtással összefüggésben célszerű és indokolt.
  • A JLR részére, a használt gépjármű értékesítéssel, szerviz szolgáltatásokkal, promóciós és hírlevél szolgáltatásokkal kapcsolatban, vagy egyébként, ha a szolgáltatásnyújtással összefüggésben célszerű és indokolt.
  • Ha és amennyiben jogszabályon alapuló kötelességünk személyes adatait megosztani, közzétenni vagy továbbítani annak érdekében, hogy a ránk vonatkozó jogi előírásokat betarthassuk, a hozzánk intézett jogszerű kéréseknek megfeleljünk, ezeket érvényre juttassuk, vagy hogy tényleges vagy feltételezett jogsértéseket kivizsgáljunk.



Szolgáltatóink, adatfeldolgozóink garantálják, hogy adataikat biztonságosan és az Adatvédelmi Irányelvben meghatározott céloknak megfelelően használják.

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI A JLR HÁLÓZATTAL KAPCSOLATBAN ÁLLÓ FÜGGETLEN HARMADIK SZEMÉLYEKRŐL?
Számos független harmadik személlyel (vagy szervezettel) dolgozunk együtt azért, hogy különböző szolgáltatásokat tudjunk nyújtani és ügyfél elégedettséget biztosítsuk. Ezek például a kiskereskedői hálózatunk tagjai, szerviz partnereink, hitelintézeti termékeket és finanszírozást kínáló harmadik felek, szerződéskötési termékeket kínáló felek, rendezvény- és promóciós partnerek. Személyes adatait Ön közvetlenül is megküldheti, megadhatja ezeknek a partnereinknek, (például amikor közvetlenül őket keresi meg levélben, e-mailben, telefonon vagy honlapjukra ellátogatva), de mi is megoszthatjuk velük az Ön személyes adatait, amikor az az Ön kérdései, kérései, szolgáltatás igénybevételi szándéka esetén megfelelő.

Minden független harmadik személlyel történő kapcsolatfelvétel esetén a harmadik személyek minősülnek adatkezelőnek, amennyiben a harmadik felekkel vagy általuk folytatott adatkezelési műveletekkel kapcsolatban kérdése van a személyes adatai kezelése kapcsán, akkor azt ajánljuk, hogy közvetlenül ezekhez a felekhez forduljanak. A fenti harmadik felek a Hyundai cég, vagy Hyundai vállalatcsoporttól függetlenül jár el, cselekményeikért a felelősség a Hyundai céget, vagy Hyundai vállalatcsoportot nem terheli.

Beszállítóinkról
Számos beszállító partnerrel dolgozunk, akik üzleti céljaink megvalósulását támogatják és abban közreműködnek (akiknek hozzáférése lehet adatbázisainkhoz abból a célból), hogy számunkra, vagy az Ön megbízásából szolgáltatást nyújtsanak. Ilyenek például fizetési műveletek bonyolítói, információs technológiák (pl. tárhelyszolgáltatás) rendelkezésre bocsátói, marketing és digitális reklámtámogatási szolgáltatók, ügyfélszolgálatok és kapcsolattartási szolgálatok, szolgáltatási rendszerszintű szakértők, weboldalelemzési támogatók, online áruházi szállítók, stb...


A Hyundai Csoport vállalatairól, és arról, hogyan támogathatják szolgáltatásainkat...
Mint a Hyundai Motor Company partnere, élvezhetjük a hatalmas IT infrastruktúra és szakmai hozzáértés nyújtotta előnyöket, melyek érzékelhetően áthatják a szélesebb értelemben vett egész vállalati struktúránkat. Ez azt is jelenti, hogy a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatai hozzáférhetőek lehetnek a vállalatcsoport tagjai számára, de csak amennyiben ez szükséges a szolgáltatások és rendszeradminisztráció fenntartására, támogatására, összevont elemzések, üzleti folyamatok fenntartása, IT és adminisztratív célokra. Például azokban az esetekben, ahol weboldal-lekérdezési folyamatok támogatása szükséges, vagy olyan technikai megsegítés, amely a honlap zavartalan működését hivatott biztosítani.

A közigazgatási szervekről, hatóságokról, bűnüldöző szervekről és más szabályozó hatóságokról
A rendőrség, és más bűnüldöző vagy nyomozati szervek illetve szabályozó hatóságok időről időre ismétlődő módon tájékoztatást kérhetnek személyes adatokról, bűnmegelőzési vagy felderítési céllal, vagy a bűncselekmények elkövetőinek felismerése céljából.

5. INFORMÁCIÓ AZ ADATTOVÁBBÍTÁSRÓL



Az Önnek nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, a mindenkori célhoz kötöttség által indokolt mértékben, a legmagasabb IT biztonság mellett adatfeldolgozókat vesszük igénybe, melyek mindenkor aktuális listáját, az Önnel kapcsolatban kezelt adatok köre tekintetében, arra vonatkozó tájékoztatás kérés esetén természetesen megosztunk Önnel.


6. MEDDIG TÁROLJUK ÉS KEZELJÜK SZEMÉLYES ADATAIT?




Személyes adatait addig tároljuk/kezeljük, ameddig az szükséges abból a célból, hogy az Ön által választott terméket vagy szolgáltatást igénybe tudja venni, valamint ameddig az Öntől a hozzájárulást megkaptuk. Tárolhatjuk továbbá mindaddig, hogy eleget tudjunk tenni a ránk vonatkozó jogi kötelezettségeknek, a hozzánk intézett kérdésekre választ adhassunk, vitát oldhassunk meg törvényes érdekeinknek megfelelően és lehetővé tegye jogaink érvényesítését.

A következők alapján határozzuk meg az adatok tárolásának időtartamát: egyrészt azon alapul a tárolás időtartama, hogy ezzel kapcsolatban milyen információt osztottunk meg Önnel a weboldalon, vagy mi szerepel ezzel kapcsolatban a weblapra irányadó felhasználási feltételekben. Kritériumként alkalmazhatjuk még és hivatkozhatjuk a hatályban lévő szerződéses feltételeket, jogszabályban meghatározott adatkezelési elévülési határidőket, ipari szabványokat és kötelezően alkalmazandó jogszabályi előírásokat is.

7. ADATVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS JOGAI.



Személyes adatainak védelmével kapcsolatban a következő jogok illetik meg Önt: visszavonhatja hozzájárulását, amelyet korábban megadott, tájékoztatást kérhet, és hozzáférhet személyes adataihoz, kijavíthatja és vagy kiegészítheti a nem megfelelő, helytelen, téves adatokat, és bizonyos feltételek fennállása esetén megtilthatja azok felhasználását, kérheti azok törlését, tiltakozhat azok kezelése ellen, vagy kérheti, hogy adatait egy másik szervezethez továbbítsák.

Biztosítani kívánjuk arról, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű ügyfélszolgálati ellátásban részesüljön. Ha adatai védelmének kérdésében kíván vagy szükséges velünk kapcsolatba lépnie kérjük, hogy a kapcsolatfelvételre a lenti elérhetőségek valamelyikét szíveskedjen igénybe venni, és a levél tárgymezőjében szíveskedjen feltüntetni, hogy a levele adatvédelmi tárgyú. Ezek az ügyfélszolgálati e-mail-címek a megfelelő felületek ahhoz, hogy Adatvédelmi Munkatársunkkal kapcsolatba tudjon lépni.



Ha panasza továbbra is fennál, vagy nem megelégedett eljárásunkkal, lehetősége van a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetőleg a lakóhelye szerint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósághoz fordulni.

További információ

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI AZ ADATAIMMAL KAPCSOLATOS JOGAIMRÓL...

  • Ha beleegyezését adta személyes adatainak kezeléséhez, benne foglalva az elektronikus marketingkommunikáció esetét is, ezen beleegyezését bármikor visszavonhatja. Ilyenkor csak az úgynevezett “leiratkozás” lehetőséget kell választania, amely minden alkalommal szerepel az ilyen tárgyban kiküldött leveleink végén.
  • Hozzáférést kérhet az általunk Önről kezelt adatokhoz, kifogásolhatja azok feldolgozását, kérheti a hibás, téves adatok kijavítását, megtilthatja azok további kezelését vagy kérheti törlésüket. Ha adatainak törlését, vagy további kezelésük megszüntetését kéri, nem minden esetben vagyunk kötelesek ezt a kérését teljesíteni, de e körülmény esetén minden esetben el fogjuk magyarázni Önnek, hogy ez miért nem lehetséges.
  • Bizonyos körülmények fennállása esetén kérheti tőlünk, hogy adatait meghatározott elektronikus formában nyújtsuk át, vagy továbbítsuk harmadik személy vagy szervezet részére (az adat továbbításához fűződő jog). Ez a jog azonban csak bizonyos körülmények esetén gyakorolható. Amikor igen, részletes tájékoztatást nyújtunk arról.



Arról, hogyan léphetek kapcsolatba a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal. Kérjük, ezeket a linkeket látogassa meg bővebb információért:


8. MÁS OLDALAKRA NAVIGÁLÓ/MUTATÓ LINKEK



Honlapunk tartalmazhat olyan weblapokra mutató linkeket, amelyeket olyan szervezetek működtetnek, amelyeket nem mi felügyelünk. A jelen irányelv nem vonatkozik ezekre a honlapokra, így azt ajánljuk, hogy olvassa el adatvédelmi irányelveiket. Nem vagyunk felelősek ezekért, a weblapokhoz és alkalmazásokhoz kapcsolódó adatvédelmi irányelvekért és gyakorlatokért (még akkor sem, ha a honlapunkon keresztül jutott oda), és csupán az Ön informáltságát és kényelmét hivatottak ezek szolgálni. Kifejezetten kizárjuk a felelősséget a tartalmukért, adatvédelmi gyakorlatukért, felhasználási feltételeikért, és nem tudjuk garantálni azok pontosságát, tartalmát és alaposságát.

9. AZ ÖNNEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VÉDELME



Minden ésszerűen szükséges cselekményt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy adatait biztonságosan, és az ismertetett adatvédelmi irányelvvel összhangban kezeljünk.

Hasonlóképpen, valamennyi szolgáltatónktól elvárjuk, hogy tegyen meg minden elvárhatót, hogy az Önnel kapcsolatos valamennyi információ biztonságban legyen.

Amennyiben olyan jelszót adtunk Önnek (vagy Ön olyat választott) amely hozzáférést biztosít valamennyi, a JLR honlapon lévő egyéniesített adatához, az Ön felelőssége, hogy e jelszót titokban tartsa és megőrizze. Kérjük, hogy soha, senkivel ne ossza meg jelszavát.

Sajnálatos módon az interneten történő adatáramlás soha nem teljesen biztonságos. Bár mi minden tőlünk telhetőt megteszünk az Ön adatainak védelmében, az interneten továbbított adatainak védelmét és teljes biztonságát nem tudjuk garantálni; bármely ilyen továbbítás az Ön kockázati körébe tartozik. Az Önnel kapcsolatos információt biztonságos környezetben tároljuk, amely jelenti egyrészt fizikai és technikai védelmet nyújtó intézkedések és berendezések használatát, mint például titkosítási technológiák és hitelesítési rendszerek, amelyek arra hivatottak, hogy bármilyen veszteséget, visszaélést, módosítást, közzétételt megsemmisítést, lopást vagy jogosulatlan hozzáférést megelőzzenek.


Melléklet – Melyik weboldalak esnek a jelen Adatvédelmi Irányelv hatálya alá

A jelen Adatvédelmi Irányelv kiterjed a lent felsorolt weboldalakra.

http://autopalacebuda.hu http://hyundaiapalace.hu
http://hyundaipalace.hu/buda/  

Ebben az adatvédelmi irányelvben úgy hivatkozunk ezekre, mint JLR honlapok vagy a “mi honlapjaink”.

A jobb átláthatóság érdekében felhívjuk szíves figyelmét, hogy nem valamennyi JLR megjelölésű weboldal tartozik jelen Adatvédelmi Irányelv hatálya alá, és minden esetben javasoljuk, hogy klikkeljen az adott oldal Adatvédelmi Rendelkezéseire, és tájékozódjon az adott oldalon érvényes adatvédelmi irányelvekről.

Összességében kérjük, mindig legyen figyelemmel arra, hogy a következő weboldalaknak különálló Adatvédelmi Irányelveik vannak:

InControl Weboldal:

https://incontrol.jaguar.com https://incontrol.landrover.com

Ezen honlapok tekintetében szintén a JLR Limited az adatkezelő, de maguk a weboldalak más adatvédelmi irányelv hatálya alá esnek.

Független társaságok, amelyeket nem kontrollálunk: Abban az esetben, ha honlapunkról egy harmadik fél felületére lép, (mint például kiskereskedő, szerelő, importőr, hitelügyintéző), ezek harmadik, független személynek minősülnek, akik nem tagjai a Hyundai vállalatcsoportnak. Ez azt jelenti, hogy a Hyundai már nem ellenőrizheti, kezelheti és védheti (és bizonyos esetben nem is látja) azokat az adatokat, amelyeket Ön ezen harmadik személyeknek ad meg. Ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, kattintson a 4. pontban található “Többet szeretnék tudni” dobozra.